Главная » 2016 » Май » 19 » Школа вожатської майстерності – 2016!
08:35
Школа вожатської майстерності – 2016!

Працювати та ладнати з дітьми може далеко не кожен. Хтось вважає, що це дар, інші вбачають в цьому везіння. Проте, як налагодити стосунки з дітьми, бути для них авторитетом, нести за них відповідальність? Цим всім тонкощам та основним базовим знанням можна навчитися.

Одним із таких «навчальних закладів» є Школа вожатської майстерності, яка на базі Таврійського державного агротехнологічного університету функціонує уже другий рік поспіль. У цьому році була вдосконалена та оновлена програма, на учасників чекали цікаві лекції, інтерактивні ігри та індивідуальний підхід.

Успішне навчання майбутніх вожатих проводив тренер з великим досвідом роботи, знавець своєї справи – Володимир Миколайович Клименко.

Пройшовши 8 цікавих занять на всіх чекав іспит, який відбувся 27 квітня. Доволі цікаво та в дружній атмосфері хлопці та дівчата відповідали на питання, що були в їх екзаменаційних білетах. Не відчувалося ніякої напруги, а лише одне задоволення. В екзаменаційній комісії були присутні представники ДОЦ «Северянин» та ДОЦ «Гвоздика». Іспит склали всі 22 особи. Кожен учасник, який успішно завершив здачу іспиту, може вважати себе вожатим, адже має сертифікат який це підтверджує.

Дякуємо всім, хто брав активну участь у підготовці та проведенні самої школи та іспиту.

Голова студентського профбюро Єлизавета Бончужна 

Фото Ганни Бовкун

Матеріали з сайту http://www.tsatu.edu.ua/11023/

Просмотров: 545 | Добавил: Gosha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]