Главная » 2016 » Май » 19 » ВІДБІР ШКІЛ-УЧАСНИЦЬ ПРОЕКТУ GOCAMPS ЗАВЕРШЕНО!
08:43
ВІДБІР ШКІЛ-УЧАСНИЦЬ ПРОЕКТУ GOCAMPS ЗАВЕРШЕНО!

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

Прийом заявок від шкіл на участь у проекті розпочався 17 лютого, і протягом місяця наша команда отримала 559 анкет з 24-х областей. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок! На другому місці Івано-Франківська область – 47 заявок, а на третьому – Львівська, мешканці якої надіслали 41 заявку.

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Виконати його можна було у вільній формі, але найбільше ми отримали відео, серед яких були справжні шедеври. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми. Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, очікувана кількість дітей у мовному таборі, та інші деталі.

Отже, за результатами відбору статус «GoCamp» отримують 117 шкіл з 20-ти областей. Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей.

ДЗОВ "Северянин" разом з Мелітопольською гімназією №5 увійшли до фіналу «GoCamp». Чекаємо на цікаву англійську зміну "AzovCamp"

Просмотров: 708 | Добавил: Gosha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]